Consiliul Judeţean are din nou birou în Valea Jiului

Prin Hotărârea Consiliului Judeţean Hunedoara nr.54/2018   s-a aprobat deschiderea unui birou de reprezentare zonală a Consiliului Judeţean Hunedoara în Valea Jiului, care va avea ca obiect de activitate consultarea cetăţenilor în procesul luării deciziilor, desfăşurarea audienţelor pentru cetăţenii din această zonă, preluarea petiţiilor, comunicarea hotărârilor consiliului judeţean, precum şi a actelor administrative, crearea unui cadru de dialog între cetăţeni şi consilierii judeţeni, cooperarea cu autorităţile administraţiei publice locale din Valea Jiului.

Noul birou teritorial al Consiliului Judeţean a fost  inaugurat  săptămîna trecută, în prezenţa preşedintelui Consiliului Judeţean Hunedoara – Mircea Bobora, a vicepreşedintelui Sorin Vasilescu, a administratorului public Costel Avram, consilieri judeţeni, primari, viceprimari şi reprezentanţi ai unor instituţii publice din Valea Jiulu, aflate în subordinea Consiliului judeţean Huneodara.

La eveniment au mai participat, de asemenea, primari şi viceprimari ai Văii Jiului, precum şi parlamentarii Cristian Resmeriţă, Viorel Sălan, Laurenţiu Nistor, Ilie Toma şi Sorin Marica.

„Am considerat necesară de mai mult timp deschiderea unui astfel de birou teritorial. După cum ştiţi, noi am avut un astfel de birou pus la dispoziţie de Primăria Petroşani, dar acolo nu puteam desfăşura o activitate corespunzătoare. Am deschis acest birou,  pentru că ne dorim în primul rând să venim în întâmpinarea problemelor cetăţenilor şi administraţiilor locale din Valea Jiului, pentru a prezenta modul transparent în care se acţionează în Consiliul Judeţean Hunedoara în ceea ce vizează îmbunătăţirea condiţiilor socieo-economice şi din Valea Jiului. Toate dolenaţele şi sesizările sunt de acum preluate de un angajat al acestui birou teritorial. În acelaşi timp aici va fi şi un program în care absolut toată lumea, de la preşedinte, vicepreşedinţi, administrator public şi consilierii judeţeni, vor avea un program de audienţă”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean  Hunedoara Mircea Bobora,  la deschiderea noului birou.

Angella Dumitraşcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: