Lucian Resmeriță: ”Protejarea și conservarea mediului înconjurător este primordială pentru o dezvoltare armonioasă a ecosistemului”

          15 septembrie  a marcat cea mai mare acțiune civică pașnică din istoria omenirii, când cinci la sută din populația planetei a ieșit  la curățenie. Credem că în contextul Centenarului, an în care societatea este mai divizată și polarizată ca niciodată, ar trebui să fim uniți și să cooperăm pentru a construi România de mâine.

Mii de voluntari din toată țara, printre care și din localitățile din Valea Jiului au răspuns chemării campaniei ‘Let’s Do It!’ . ”Ne-am adunat la oarele 9.00 în fața primăriei, unde ne-am împărțit pe sectoare. Împreună cu voluntari din municipiul Lupeni am spus  ‘Let’s Do It!’ în lupta împotriva uneia dintre cele mai presante probleme de mediu – deşeurile, o campanie care se desfășoară la nivel național. Trebuie să fim conștienți că protejarea și conservarea mediului înconjurător este  primordială pentru o dezvoltare armonioasă a ecosistemului”, a ținut să declare primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță.

Zeci de saci  au fost umpluţi cu deșeuri începând cu zona de intrare a localității, până la ieșirea spre orașul Uricani. Alături de reprezentanții administrației publice locale, de primarul și viceprimarul municipiului Lupeni s-au alăturat părinții, cetățenii și cadrele didactice de la unitățile de învățământ.

Elena Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: