Continuă amenajările de noi parcări în municipiul Lupeni

Având în vedere solicitările venite din partea cetăţenilor municipiului Lupeni, administraţia publică locală a luat hotărârea să continue şi anul acesta lucrările pentru amenajarea de noi parcări în toate cartierele localităţii. Din bugetul local au fost alocaţi alţi 277.500 de lei pentru lucrările de proiectare şi execuţie.

           „După cum bine ştiţi, am demarat amenajarea de parcări în cele mai importante dintre cartierele municipiului nostru. Acum încasăm bani şi din concesionarea acestora, mulţi dintre cetăţeni şi-au rezervat locurile şi au pus plăcuţe de identificare sau şi-au marcat locul prin diferite însemne. Ne dorim să retragem autoturismele parcate pe arterele rutiere şi să contribuim în acest fel la fluidizarea traficului, dar şi la siguranţa cetăţenilor”, a declarat primarul lupenean.

De anul viitor va începe şi asfaltarea pe blv. Tudor Vladimirescu şi se are în vedere ca acesta să fie liber de zecile de maşini, care vor fi direcţionate către parcările care au fost sau vor mai fi amenajate în jurul blocurilor. Toate aceste investiţii majore au schimbat în totalitate imaginea municipiului Lupeni, care iată, are parte acum de o echipă  de edili vrednici şi ambiţioşi, a căror prioritate este ridicarea standardului de viaţă a comunităţii lupenene.(E.D.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: