Primarul LUCIAN RESMERIȚĂ solicită Consiliului Județean Hunedoara ASFALTAREA ÎN REGIM DE URGENȚĂ a drumului spre Stațiunea Straja!

            Municipiul Lupeni a cunoscut în ultimii ani o dezvoltare rapidă, administrația locală în urma unor eforturi investiționale importante a reușit să schimbe vizibil aspectul localității, obiectivul autorităților locale lupenene fiind acela de a dezvolta turismul, singura soluţie viabilă care să contribuie la dezvoltarea economică a zonei, în condițiile continuării restrangerii activității din minerit.

„Primăria Municipiului Lupeni a derulat o serie de proiecte atât în oraș cât și în Stațiunea Straja, în urma investițiilor efectuate am reușit să dezvoltăm foarte mult turismul în zonă,  miile de turiști care aleg să își petreacă timpul liber în Stațiunea Straja contribuie la  dezvoltarea economică a localității noastre, la crearea de noi locuri de muncă .  Eforturile noastre  sunt însă îngreunate de faptul că drumul de acces spre Stațiunea Straja se află într-o stare avansată de degradare. Am solicitat Consiliului Județean Hunedoara urgentarea procedurilor pentru asfaltarea drumului DJ664A, drum care face legătura între municipiul Lupeni și Stațiunea Straja, având în vedere că în scurt timp vom intra în sezonul de iarnă și drumul riscă să devină unul impracticabil. Întrucât acest drum este un obiectiv al Consiliului Județean Hunedoara, Primăria Lupeni nu poate efectua reabilitarea acestuia”, a declarat primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: