Mesaje de Ziua Minerului

  Ziua Minerului are o încărcătură specială pentru fiecare dintre cetățenii Văii Jiului. Este o zi în care îi comemorăm pe cei care s-au jertfit pentru drepturile oamenilor şi pentru continuarea activităţii în acest spaţiu geografic, Valea Jiului, şi este o cinste şi onoare pentru mine să transmit acest mesaj alături de urările de sănătate, fericire şi împliniri “La mulţi ani tuturor minerilor”!

         Noroc Bun!

Cristian RESMERIŢĂ

Senator PSD Hunedoara

               „Ziua Minerului este un prilej de a ne aduce aminte cine sunt pentru noi, toţi, aceia care coboară în pântecele pământului.  Doar aceia care au coborât măcar o dată într-o galerie de mină, într-un front de lucru, pot simţi cu adevărat ceea ce reprezintă mina şi pot aprecia corect efortul şi sacrificiul acestor oameni. Sunt cu gândul  și la cei ce au plecat dintre noi, dar şi la cei ce, fiindu-mi contemporani, continuă să scoată cărbunele care dă Lumina atât Văii Jiului,  cât şi ţării. Să le dea Dumnezeu  multă sănătate şi putere de muncă. La Mulţi Ani,  celor care sărbătoresc Ziua Minerului.  Noroc Bun!”

Lucian RESMERIŢĂ

Primarul municipiului Lupeni

               De Ziua Minerului aducem recunoștința noastră celor care și-au dedicat existența exploatării cărbunelui, dorindu-le să se bucure din plin de această sărbătoare  de suflet. Minerilor din Valea Jiului și familiilor acestora am onoarea de a le transmite în numele meu, al administrației și Consiliului local al municipiului Petroșani, mulțumirile întregii comunități. Vă doresc sănătate, putere de muncă și numai bucurii. Noroc Bun.

Tiberiu IACOB RIDZI

Primarul municipiului Petroşani

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: