Biserica Penticostală Maranata, în mare sărbătoare

 Duminică, 5 august a.c., Biserica Penticostală Maranata va fi în sărbătoare, pentru că se împlinesc 25 de ani de la darea ei în folosință.

După nenumărate lucrări de reamenajare şi modernizare, fraţii penticostali vor aduce mulţumiri celor care au contribuit la efectuarea lucrărilor de la biserică. La biserică s-au executat lucrări de hidroizolaţie, de reabilitare şi înlocuire a acoperişului acolo unde a fost necesar şi s-au amenajat scările exterioare, folosindu-se materiale care să nu pună în pericol viaţa credincioşilor, s-au făcut modernizări, s-au schimbat scaunele din interior, s-a asfaltat curtea principală, într-un cuvânt, biserica a fost modernizată pentru a oferi cele mai bune condiții credincioșilor care-i trec pragul.  

La evenimentul de duminică sunt aşteptaţi invitați de marcă, lideri politici, miniștri din actualul guvern şi înalţi oaspeţi din cadrul marii familii penticostale române, care vor veni de peste mări și țări.  „Pentru că duminică comunitatea credincioşilor penticostali din municipiul nostru este în sărbătoare, doresc să le transmit tuturor salutul meu şi să le urez de pe acum un bun venit înalţilor oaspeţi care vor ajunge în urbea noastră şi tuturor un sincer şi căduros, La mulţi ani. Destinul nostru, al comunităţii lupenene se leagă şi de cea a reprezentanţilor acestei importante biserici, care iată, a reuşit să împlinească destinele multora dintre cei aflaţi în dificultate. Biserica şi-a asumat acel rol de catalizator local şi mă bucur că şi noi am putut să contribuim şi să ajutăm la buna funcţionare a activităţilor ce se derulează în cadrul bisericii.

              Şi trebuie să-I mulţumim cu toţii şi să aducem recunoştinţă zilnică dragostei lui Dumnezeu, care este cel mai frumos prinos de jertfă sfântă şi plăcută şi la el ajunge până-n curţile cereşti prin intermediul îngerilor sfinţi, care ne susţin în toate activităţile noastre cotidiene”, a ţinut să transmită primarul municipiului Lupeni, Lucian  Resmeriţă.

Manifestările dedicate celor 25 de ani de la darea în funcțiune a Bisericii Penticostale MARANATA din Lupeni,  se vor desfășura pe parcursul a două zile, sâmbătă, 4 august a.c. la Palatul Cultural și duminică, 5 august, la biserică, începând cu orele 18.00.

Ella Schreiber

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: