Sute de copii și adulți au participat la competițiile sportive ale Zilelor Municipiului Lupeni

            Vremea frumoasă i-a scos din case pe iubitorii sporturilor, care au participat la competițiile sportive organizate cu prilejul Zilelor Municipiului Lupeni. Sute de copii au luat startul în concursurile de biciclete, de cros, iar sala de sport a Școlii Gimnaziale nr. 2 a găzduit competițiile de șah, unde s-au întrecut toți aceia care iubesc ”sportul minții”. Întrecerile sportive s-au încheiat după miezul zilei cu premierea celor mai buni dintre competitori.

  Alături de primarul Lucian Resmeriță au stat și consilierii locali. Numărul mare de participanți, copii și adulți l-au determinat pe edilul lupenean să spere ca și la finala ”Cupei Lupeni” la fotbal, cei care-și susțin echipele să vină în număr cât mai mare.

            ”Pot să vă spun că sunt foarte mulțumit de faptul că, foarte mulți copii și adulți au răspuns prezent invitației noastre de a participa la competițiile sportive. La start s-au înscris copii, adulți cât și veterani campioni cum este domnul Ambruș. Așa cum am spus, Zilele Municipiului Lupeni sunt pentru toți locuitorii urbei noastre, iar scopul nostru este să le oferim concetățenilor cât mai multe astfel de momente de relaxare, în care să uite de grijile cotidiene, să socializăm împreună. În plus, participarea copiilor este un aspect care ne bucură, pentru că aceștia lasă pentru o perioadă de timp calculatoarele și telefoanele și își petrec câteva ore în aer liber, făcând sport. Acest lucru contribuie la dezvoltarea lor ca indivizi sănătoși și vom face tot ceea este posibil să-i determinăm pe copiii și tinerii noștri să petreacă cel puțin două-trei ore făcând sport pe terenurile pe care le-am amenajat și le vom amenaja pentru agrement”, a ținut să declare primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță.

Ella Schreiber

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: