„Arta între relaxare și pasiune”

           La Galeria de Artă “Iosif Telmann” din municipiul Lupeni a avut loc vernisajul unei expoziții inedite de fotografie și desen a inimoșilor frați  Izabella și Peter Bot. Aceștia sunt cunoscuți în lumea artistică a Văii Jiului  prin recitalurile de muzică ușoară pe care le susțin pe scenele din zonă, dar și la diferitele concursuri de unde s-au întors cu premii valoroase.

La vernisajul expoziției au participat, primarul Lucian Resmeriță, consilierul Rodica Cîmpean, Tibi Coconeț cu familia, profesorul care-i îndrumă pe cei doi frați, pentru a obține performanțe muzicale și nu numai.

  Intitulată ”Arta între relaxare și pasiune” expoziția cuprinde peste 40 de lucrări: fotografii realizate de Peter și desene realizate de Izabella.

    Iubitorii de artă i-au felicitat pe cei doi frați pentru inedita expoziție și le-au urat mult success în activitățile pe care le desfășoară. ”Mă bucur că suntem astăzi aici, alături de tinerii talentați ai municipiului Lupeni. Așa cum am preciza, noi,  ca administrație locală, vom sprijini orice act în care se promovează arta și  cultura, valorile culturale, tradițiile și obiceiurile strămoșești, mai ales că suntem în anul CENTENARULUI. Vreau să-i felicit pe cei doi frați, Izabella și Peter Bot pentru expoziția vernisată astăzi și ne dorim ca și alți copii și tineri talentați să le urmeze exemplul”, a declarat celor prezenți, primarul municipiului Lupeni, prof. Lucian Resmeriță.

Ella Schreiber

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: