Primăria Lupeni a depus proiecte în valoare de 14 milioane lei la ADR VEST în vederea finanţării

             Primăria Municipiului Lupeni a depus miercuri, 4 iulie,  mai multe proiecte privind finanţarea unor obiective de învăţământ din fonduri nerambursabile disponibile în programele europene, gestionate de ADR VEST. Valoarea totală a proiectelor depuse este de peste 14 milioane lei.

„Proiectele pe care le-am finalizat şi le-am depus astăzi la ADR Vest, în vederea obţinerii fondurilor necesare pentru aceste investiţii în sistemul de învăţămînt, vizează reabilitarea, modernizarea şi, ceea ce eu cred că este cel mai important, dotarea unui număr de trei obiective şcolare din municipiul Lupeni, respectiv Şcoala Gimnazială Nr. 2 , Şcoala Gimnazială Nr.3 şi Grădiniţa cu program săptămânal „Lumea Copiilor” Lupeni. Documentaţia urmează să fie analizată de la cei de la ADR vest şi sperăm că, în cel mai scurt timp, vom primi o veste bună în ceea ce priveşte finanţarea din fonduri europene a acestor obiective de investiţii”, a declarat Lucian Resmeriţă, primarul municipiului Lupeni.

Primarul mai precizează că, în scurt timp, vor fi definitivate documentaţiile şi pentru obţinerea finanţării pentru reabilitare, modernizare şi dotare şi pentru Liceul Tehnologic Lupeni, pentru care administraţia locală din Lupeni speră să obţină, de asemenea, fondurile necesare din resurse europene nerambursabile.(E.S.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: