Pe 6 iulie, pentru prima oară în România, Pasul Vîlcan va găzdui o etapă de Cupă Mondială „TRANSYLVANIA DOWNHILL”

    Vor fi prezenţi  250 de participanţi din toate colţurile lumii, care se vor întrece pe cel mai rapid traseu de downhill skateboarding din lume, în perioada  6 şi 8 iulie 2018. Evenimentul va fi urmat de un concurs de Freeride, care se va derula până în data de 14 iulie 2018, pe acelaşi traseu.

Sportivii  vor beneficia de singurul traseu de longboard din lume unde urcările participanţilor sunt făcute cu telegondola, fapt care oferă întregii comunităţi de skateboarding oportunitatea practicării acestui sport la cele mai înalte standarde. Spectatorii care vor fi prezenţi al eveniment sunt  rugaţi să respecte însă zonele delimitate pentru practicarea sportului în condiţii de siguranţă, pentru evitarea oricărui pericol.

Organizatorii informează totodată că accesul rutier în staţiunea Pasul Vulcan  va fi limitat în perioada 6-14 iulie 2018, drumul fiind închis pentru circulaţie, zilnic între orele 09:00 – 13:00 şi 15:00 – 19:00. Primăria Vulcan informează că, în acest interval de timp, accesul în staţiunea Pasul Vîlcan se poate face cu gondola sau cu autoturismele, în afara orelor menţionate mai sus. Toate detaliile privind evenimentul sportiv de excepţie care urmează să aibă loc în Vulcan, la jumătatea acestei luni, se găsesc pe paginile de facebook Transylvania Downhill şi DEVAstation Longboard Crew, pe paginile de eveniment facebook dedicate competiţiei şi pe website-ul oficial.(L.J.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: