O nouă cale de acces către Straja a fost finalizată

            Strada Pomilor, reprezintă, de astăzi,  o nouă cale de acces către stațiunea Straja. După mai multe studii realizate în ultima perioadă s-a ajuns la concluzia că această stradă este o alternativă viabilă către zona turistică de o importanță majoră pentru municipiului Lupeni.

Iată că, după aproximativ o lună de zile de lucrări, asfaltarea străzii Pomilor s-a încheiat marți, 2 iulie a.c. Lucrările au fost supervizate îndeaproape de primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță și de viceprimarul Iacob Mesaroș.

”Iată că, ducem astăzi la final o nouă lucrare, investiție pentru municipiul Lupeni, și prin ceea ce am realizat, strada Pomilor va realiza legătura cu strada Straja. Drumul  a  fost modernizat, are un  covor asfaltic nou şi integral, rigole de scurgere a apei şi tot ce trebuie. Important este faptul că de acest drum reabilitat vor beneficia  și cetăţenii de la cele aproximativ 100 de case. Am lărgit șoseaua, a fost introdusă o nouă rețea de apă și canalizare. Lucrarea a fost finanțată cu bani de la bugetul local, dar și cu fonduri guvernamentale. Drumul are un singur sens, iar realizarea lui va permite turiștilor un acces mai facil către stațiunea Straja. Totodată, continuăm lucrările de amenajare a rigolelor în Cartierul Ştefan şi pe strada Tusu.”, a ținut să  declare primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță.

Elena Dragomir

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: