Investiţii noi la Agrement – Lupeni

            Dezvoltarea turismului reprezintă una dintre priorităţile administraţiei publice locale din municipiul Lupeni. Conform strategiei locale de dezvoltare, turismul reprezintă o alternativă de a atrage noi investitori, de a dezvolta turismul de agrement şi agroturismul, în care să fie puse în valoare şi produsele locale.

În acest sens, la fostul Agrement din municipiul Lupeni se are în vedere realizarea  unui complex sportiv, în parteneriat cu un investitor privat, care să cuprindă o bază sportivă cu bazin de înot, teren de fotbal, un hotel care să satisfacă cerinţele tuturor turiştilor, etc.

Cum tinerii sunt interesaţi să investească banii obţinuţi prin muncă în afara ţării, în afaceri durabile, primarul municipiului Lupeni s-a gândit să le ofere parcele de teren, la baza staţiunii Straja, unde să fie construite spaţii de cazare.

            „În perioada imediat următoare o să scoatem în zona drumului din Straja, în jur de 20-30 de parcele pentru tinerii din Lupeni care doresc să îşi facă unităţi de cazare. Foarte mulţi tineri ne-au solicitat aceste lucruri. Vreau să dau viaţă agrementului. O să lucrăm la un PUD, în acest sens. Suntem deocamdată doar la moment de studiu, de analiză. Am demarat şi un PUZ pentru dezvoltarea staţiunii Straja şi orice investiţie realizată este binevenită”,a conchis primarul lupenean.(E.D.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: