Schimbarea începe ÎMPREUNĂ

La finele săptămânii trecute, Phoenicia Grand Hotel a găzduit Conferinţa Naţională în domeniul Voluntariatului,  un eveniment anual organizat de Federaţia VOLUM, care se află la a III-a ediţie şi  care a reunit  peste 120 de participanţi şi experţi din sectorul neguvernamental românesc, mediul privat şi reprezentanţi ai instituţiilor publice. Evenimentul  şi-a  propus să coreleze prin dezbateri, împărtăşirea de experienţe şi modele de bună practică dimensiunea Voluntariatului cu domenii relevante în România precum Educaţia, Serviciile Sociale sau impactul Sectorului Nonprofit.

La eveniment,  judeţul Hunedoara a fost reprezentat de membrii din boardul de conducere al  CLUBULUI  DE PRESĂ “VALEA JIULUI” şi  ai ASOCIAŢIEI  NILORAN.  Opt  ore de lucru continuu, un panel cu cinci specialişti în educaţie şi formare de oameni, şase ateliere paralele cu 12 speakeri invitaţi şi peste 120 de participanţi, aşa a arătat Conferinţa Naţională de Voluntariat şi Educaţie 2018.

            „Prin acest eveniment ne-am dorit să ne reamintim cum putem să lucrăm conştient, ca o echipă, pentru a construi o comunitate abilitată pentru performanţă şi bună organizare! Cum să dăm volum Voluntariatului de calitate şi Educaţiei pentru viitor, prin ceea ce facem noi toţi în comunităţile în care acţionăm. Voluntariatul şi Educaţia pot fi domenii de îmbunătăţire a calităţii vieţii, a creşterii performanţei personale, domenii prin care schimbarea în mai bine se poate produce cu nobleţe, prin informare şi aplicabilitate”,au ţinut să transmită reprezentanţii  Federaţiei VOLUM .(A.G.)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: