Cupa naţională de vară la taekwon-do a adunat toată crema acestui sport la Petroşani

            Evenimentul organizat de către clubul Pantera Neagră Petroşani s-a bucurat de un real succes participând  nu mai puţin de 220 de sportivi din toate colţurile ţării.

16 cluburi din ţară şi-au trimis sportivii la Cupa de vară taekown-do ITF de la Petroşani, eveniment ce a fost găzduit de Sala Sport a Şcolii Gimnaziale „IG Duca” Petroşani.

          Au venit 220 de sportivi, tot ce are mai bun la ora actuală  România în acest sport. Nu au lipsit nume precum: preşedintele Federaţiei Române de Taekown-do, Cosmin Oprescu, directorul tehnic  al Federaţiei, master Alexandru Mureşan – 7 Dan, dar şi alte nume grele din Federaţie.

Clubul Pantera Neagră Petroşani, antrenor Ionuţ Lascău, a participat cu un număr de 40 de sportivi, toţi cu evoluţii bune care l-au mulţumit pe antrenorul  lor. Au cucerit 53 de medalii din care 12 de locuri I, 12 locuri II şi 29 locuri III.

            „A fost un eveniment reuşit pentru noi sprijiniţi fiind şi de către Federaţia Română de taekwon-do ITF şi de către Primăria Petroşani care ne-a pus la dispoziţie sala. Mulţumim şi echipei medicale SMURD Petroşani care a venit voluntar la eveniment.  Ţin să le mulţumesc părinţilor care s-au implicat trup şi suflet în organizarea acestui eveniment. M-a bucurat numărul mare de participanţi şi sperăm pe viitor să mai găzduim astfel de evenimente, îi mulţumesc prietenului meu şi fostului meu antrenor Mihai Bumbu, venit special de la Deva, dar şi iubitei mele care a fost lângă mine tot timpul şi m-a ajutat în pregătirea acestei cupe pe tot parcursul ei. Sportivii mei s-au prezentat bine având în vedere numărul de medalii cucerite. Pentru noi urmează un stagiu tehnic de pregătire de la mare din luna august şi Cupa Europei din luna octombrie”, a declarat Ionuţ Lascău.

În ceea ce priveşte clasamentul pe cluburi, la copii, Pantera  Neagră s-a clasat pe locul III, locul I fiind adjudecat de puternicul Club Puma Sibiu, iar pe locul II s-a clasat Delta Cluj Academy Marţial Alts. (L.J.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: