La Lupeni, s-au deschis umbrelele de vreme bună!

            Azi, pe Bld-ul Tudor Vladimirescu din municipiul Lupeni, în fața Cinematografului Cultural  a fost montată o cupolă de umbrele multicolore. Acoperișul multicolor a fost instalat  de Primăria Municipiului Lupeni și o firmă privată și este format dintr-o perdea de aproape 400 de umbreluțe colorate suspendate, formând un adevărat culoar multicolor care creează o atmosferă de vis.

   Tradiția umbreluțelor colorate a apărut în vara anului 2013, când, pe străzile din Portugalia au apărut sute de umbreluțe colorate suspendate. Acest trend a fost promovat cu repeziciune și în marile orașe din România.

            „Sunt sigur că,  acoperișul vesel colorat va conferi o atmosferă de poveste, crescând gardul de atractivitate al zonei pietonale de aici. Va aduce zâmbetul pe chipul trecătorilor, întrucât pe lângă faptul că ei se vor putea adăposti aici, la umbră, ferindu-se de temperaturile ridicate ale verii, sau de ploaie, în zilele ploioase, zecile de umbreluțe viu colorate vor aduce și o stare de bună dispoziție. Tinerii care fugeau până acum  la Timișoara sau București pentru o poză cu cei dragi sau un selfie cu umbreluțele, se vor putea astfel bucura la Lupeni de frumusețea curcubeului oferit de umbreluțele multicolore”, a  ţinut să precizeze primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: