Două zile de poveste pentru copiii municipiului Lupeni

           Cei mai mici dintre locuitorii municipiului Lupeni au avut parte de două zile de neuitat. Au devenit personaje de poveste, au cântat, au dansat şi au spus povești alături de îndrăgitul actor MARIAN RALEA, cel care a creat un fenomen în urmă cu 20 de ani, şi care a atras mii de copii din țara noastră, ABRACADABRA.

Cele două zile de spectacole au fost oferite de Primăria municipiului Lupeni, care, în colaborare cu Teatrul I.D.Sîrbu au încercat să satisfacă cerințele celor mai mici dintre lupeneni.

     Actorii au venit și ei pregătiți cu personaje de poveste, au defilat și i-au angrenat în jocul lor, într-un joc de poveste de Feți Frumoși, Ilene Cozânzene, zâne bune, vrăjitori și alte personaje care întregesc ”Lumea Poveștilor”. Cei mai buni pici și care au răspuns spontan întrebărilor îndrăgitului actor, care a fost amfitrionul întâlnirii, au primit din partea acestuia CD-uri cu muzică pentru copii, diferite jucării, coifuri, bomboane și alte delicatese îndrăgite de copii.

          Actorii teatrului petroșenean au pus în scenă, la rândul lor, o frumoasă poveste care a captat interesul spectatorilor, copii, părinți și bunici. ”Au fost două zile în care, împreună cu partenerii noștri, le-am oferit celor mici clipe de neuitat. Trebuie să le îndeplinim dorințele, ne dorim să se dezvolte frumos, iar noi facem tot ceea ce este posibil să le oferim condiții optime de educație prin investițiile pe care le facem în infrastructura școlară. La mulți ani tuturor copiilor, părinților și bunicilor sănătate și numai bine”,   a ținut să ne declare primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: