Palatul Cultural din municipiul Lupeni a găzduit Balul Absolvenţilor

La Lupeni a avut loc festivitatea de încheiere a celor patru ani de liceu, pentru absolvenţii claselor a XII – a. Cu acest prilej a fost organizat la Palatul Cultural „Balul Absolvenţilor”, o zi în care, conducerea instituţiei de învăţământ şi profesorii diriginţi au înmânat ultimele diplome şi premii elevilor şi absolvenţilor de liceu. A fost o zi plină de emoţii.

           “Dragi ABSOLVENȚI închideți astăzi poarta unei etape din viața voastră și intrați într-o etapă nouă. Drumul nu va fi unul ușor, dar dacă veți ține cont mereu de cei trei R: RĂBDARE, RESPECT, RESPONSABILITATE, visele voastre vor deveni realitate. Felicitări profesorilor care v-au îndrumat pașii, părinților voștri și nu în ultimul rând vouă, pentru eforturile depuse si rezultatele obţinute! Mult SUCCES în continuare!”, a ţinut să transmită primarul Lucian Resmeriţă.

Părinți și persoane dragi au  fost prezente în această frumoasă zi când s-a încheiat ultima filă din viaţa lor de licean. Cei mai buni dintre elevii liceului lupenean au fost premiați pentru rezultatele deosebite obținute de-a lungul celor patru ani de liceu, s-au rememorat momentele cu bune şi cu rele, iar cei mai mici dintre bobocii liceeni şi-au votat favoritul. Pentru elevii liceeni urmează o nouă etapă din viata lor şi toți privesc spre viitor cu speranță dar şi conștienți de responsabilităţile ce le revin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: