Liceenii absolvenți au defilat prin Petroșani

            Elevii claselor a XII-a de la colegiile din municipiul Petroșani  au defilat  prin centrul municipiului Petroșani alături de cadrele didactice și de diriginții care le-au fost îndrumători și dascăli pentru o perioadă de patru ani. Îmbrăcați în robe, pe fețele tuturor s-au văzut emoțiile, pe la colțurile ochilor exista câte o lacrimă. Alături de tinerii absolvenți s-au alăturat primarul Tiberiu Iacob Ridzi, viceprimarul Florin Nicolae, directori, etc.

  ”Absolvirea liceului este un moment important în viața adolescenților. Am dorit să fim împreună pentru două motive: unul dintre motive este faptul că sărbătoarea voastră este și sărbătoarea noastră, a comunității întregi. Noi ne bucurăm foarte mult pentru reușitele voastre și pentru faptul că plecați în viața de adulți. Este un moment de sărbătoare, nu doar pentru absolvenți, familiile acestora sau dascăli, ci pentru întreaga comunitate. Tocmai de aceea, am ținut să organizăm o festivitate de absolvire mai aparte, în care să îi aducem laolaltă pe toți absolvenții din Petroșani. Ei pornesc pe un nou drum, un drum al maturității, responsabilității și construirii viitoarei cariere. Le doresc mult succes tuturor absolvenților de liceu!”, a transmis Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

            Fiecare trebuie să-și urmeze visul în viață. Fie ca viața să vă ducă pe căi frumoase și să lăsați în urma voastră o lume mai bună !

Angella Dumitrașcu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: