Finanţări nerambursabile la Lupeni

            Consiliul local al municipiului Lupeni va organiza selecţia publică pentru finanţarea proiectelor pentru acţiunile, activităţile ce vor fi finanţate în baza Legii 350/2005 şi în conformitate cu prevederile HCL 42/2018. Solicitantul va depune documentaţia prevăzută în Ghidul solicitanţilor pentru elaborarea şi prezentarea propunerilor de proiecte pentru acordarea de finanţări nerambursabile din fonduri publice la registratura Primăriei Municipiului Lupeni, cu sediul în Lupeni, str. Revoluţiei, nr. 2, judeţul Hunedoara, până la data de 15.06.2018, ora 10:00 cu menţionarea pe plic a denumirii proiectului, adresa şi numele complet al solicitantului, domeniul pentru care se solicită finanţare cu menţiunea „a nu se deschide înainte de sesiunea de evaluare”.

            Durata de implementare a proiectelor este anul 2018.

Suma totală disponibilă pentru finanţare nerambursabilă de la bugetul local în anul 2018 este de 200.000 lei, iar domeniile pentru care se acordă finanţare nerambursabilă de la bugetul local în anul 2018 sunt:  Sport pentru care se alocă  Suma totală disponibilă pe anul 2018 pentru sprijinul financiar al programelor sau acţiunilor sportive din Municipiul Lupeni –  200.000 lei pentru sprijinirea programului „Sportul pentru toţi” şi pentru  Tineret – suma totală disponibilă pentru sprijinul financiar al programelor sau acţiunilor pentru tineret din Municipiul Lupeni este de 10.000 lei pentru sprijinirea programului „Dezvoltarea personală a tinerilor prin educaţie nonformală”.

Evaluarea şi selecţia proiectelor în vederea obţinerii finanţării nerambursabile se va face de către Comisia de evaluare constituită în acest scop, în perioada 18.06.2018 – 17.07.2018. Comisia de evaluare va comunica, la încheierea procedurii de evaluare şi selecţie, în scris, solicitanţilor respinşi motivele neacordării finanţării şi celor selecţionaţi nivelul sumelor aprobate în vederea încheierii contractelor.

Elena Dragomir    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: