Lucrările edilitare continuă în municipiul Lupeni

Invitat la festivitățile prilejuite la aniversarea celor 70 de ani de activitate universitară la Petroșani, primarul municipiului Lupeni a precizat că  a fost la București,  unde s-a întâlnit cu mai mulți oficiali, unde a discutat despre proiectele aflate în derulare și de viitor pentru municipiul pe care, cu succes îl păstorește. Amabil ca de obicei, acesta  ne-a răspuns la câteva întrebări pertinente, legate de  investițiile care se realizează la ora actuală în municipiul Lupeni.

   Pe lângă activitățile zilnice care se fac în modernizarea infastructurii rutiere, prin reabilitarea și asfaltarea trotuarelor și străzilor de pe  Calea Brăii și în Bărbăteni, amenajarea spațiilor verzi din zona  Nivelt și finalizare lucrărilor la Parcul de la CAP, primarul Lucian Resmeriță a atins și un subiect delicat, legat de viitorul cartierului Ștefan.

  Cel mai vechi cartier muncitoresc va intra într-o reabilitare totală, după ce se vor finaliza lucrările de introducere a sistemului de apă și canalizare. ”În colonia Ștefan avem planuri mari. După ce anul trecut am lărgit calea de acces către acest cartier, oamenii trebuie să știe că există în derulare o licitație a Apa Serv pentru lucrările de canalizare și alimentare pentru acest cartier. Vom reabilita toate străzile și le vom asfalta. Pentru anul acesta ne-am propus să asfaltăm 500 de metri și să amenajăm câțiva kilometri de rigole. Vom continua investițiile în infrastructura locală în funcție de alocările bugetare  de care dispunem”, a ținut să precizeze primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță.

Elena Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: