Ziua Familiei va fi sărbătorită la Petroşani

         În data de 15 mai, la nivel mondial se sărbătoreşte Ziua Familiei.

            Familia este celula de bază a societăţii, este mediul în care învăţăm să deosebim binele de rău, în care ne formăm valorile morale şi care, prin interacţiunile pe care le avem de-a lungul vieţii, se răsfâng şi în comunităţile din care facem parte.

„Scopul Zilei Familiei instituită în anul 2012 este de a promova şi de a păstra valorile culturale, morale şi tradiţionale ale comunităţii petroşenene. Acţiunea pe care dorim să o organizăm va constitui un adevărat dialog între familii, instituirea unui schimb de experienţă prin dialog, transmiterea unor modele de convieţuire generaţiilor mai tinere, promovarea şi recunoaşterea importanţei familiei în societate, respectul şi recunoştinţa faţă de ceea ce au realizat aceştia pentru municipiul Petroşani.Şi anul acesta vom premia cuplurile care au împlinit cel puţin 50 şi 60 de ani de căsătorie şi ne dorim ca această zi să se înscrie ca un eveniment major în comunitatea noastră. Ne dorim să ne felicităm seniorii şi să le mulţumim tuturor”, a ţinut să ne declare primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob Ridzi.

Pentru buna desfăşurare a acestui eveniment din bugetul local a fost alocată suma de 10.500 lei, pentru achiziţionarea acelor produse necesare evenimentului.

Ella Schreiber

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: