Sens giratoriu pe blv. Tudor Vladimirescu din municipiul Lupeni

         Administraţia publică  locală a municipiului Lupeni are în plan şi  modernizarea principalului bulevard al localităţii, Tudor Vladimirescu.

După discuţiile purtate în Consiliul local,  dar şi cu cetăţenii, s-a ajuns la concluzia că, bulevardul trebuie să fie degrevat de numărul mare de maşini, urmând ca, odată cu debutul     modernizării acestuia, inclusiv prin ranforsarea sistemului rutier, autoturismele cetăţenilor vor fi mutate în parcările amenajate în acest scop, bulevardul urmând să fie liber. Un sens giratoriu va fi realizat la intersecţia cu centura de ocolire şi se caută cele mai bune soluţii pentru a veni în sprijinul celor care tranzitează municipiul Lupeni.

În prezent, municipiul Lupeni este un vast şantier. Se lucrează intens în mai multe locaţii. În cartierul Bărbăteni la ieşirea spre Uricani, dar şi pe Calea Brăii se înlocuiesc bordurile vechi şi urmează apoi, asfaltarea, deoarece este strada principală, care face legătura cu staţiunea Straja şi zona Agrement.

            “Continuăm lucrările de modernizare a drumurilor şi trotuarelor din municipiul Lupeni. Sunt  investiţii cuprinse în bugetul local pe anul în curs. După cum vedeţi sunt zone din municipiul nostru în care se lucrează intens. Ne preocupă şi curăţenia şi înfrumuseţarea localităţii noastre. Se plantează trandafiri şi panseluţe în zonele special amenajate, în zona centrală am montat jardiniere cu flori, se amenajează parcări noi, echipele noastre de muncitori, cât şi reprezentanţii firmelor care au câştigat licitaţiile, conclucrează cu succes pentru realizarea unor lucrări de calitate, care să schimbe imaginea localităţii noastre. Interacţionez zilnic cu cetăţenii pentru a le afla dolenţele şi în funcţie de cerinţele lor şi bugetul de care dispunem, încercăm să satisfacem şi cerinţele acestora. Unul dintre obiectivele administraţiei noastre locale este să transforme municipiul Lupeni într-un oraş curat, bine gospodărit şi cu cât mai multe ultilităţi de care să beneficieze fiecare cetăţean”, a ţinut să ne precizeze primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriţă.

Elena DRAGOMIR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: