Strada Pomilor devine a doua cale de acces către staţiunea Straja

       Administraţia publică locală a municipiului Lupeni are în plan modernizarea străzii Pomilor din localitate şi transformarea acesteia în cea de-a doua cale de acces către staţiunea Straja. Acest lucru ne-a fost comunicat de primarul municipiului Lupeni, prof. Lucian Resmeriţă.

            “Practic se va lega strada Pomilor cu strada Straja, drumul fiind modernizat, cu covor asfaltic nou şi integral, rigole de scurgere a apei şi tot ce trebuie. Important este faptul că de acest drum reabilitat vor beneficia cetăţenii de la cele aproximativ 100 de case. Unde se va putea lărgi şoseaua, o vom face, vorbesc de zonele ce aparţin de domeniul public că altfel legea nu ne permite, din calcule noastre drumul având patru metri lăţime peste tot, acest fapt permiţând circulaţia pe două benzi. Este o lucrare finanţată de la bugetul local, dar şi cu fonduri guvernamentale, de care ne vom apuca anul acesta, destul de repede,  din momentul la care vorbim şi pe care ne dorim s-o finalizăm tot anul acesta”,  a precizat primarul lupenean.

Drumul va avea un singur sens, iar realizarea lui va permite turiştilor un acces mai facil către staţiune.                                                                                   Ella Schreiber

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: