Acte de vandalism la Lupeni

Containerele destinate colectării gunoiului menajer din spatele blocului 74 din municipiul Lupeni au fost vandalizate de cetățeni lipsiți de spirit civic. Acest lucru a fost constatat de însuși primarul Lucian Resmeriță, care s-a deplasat la fața locului pentru a verifica sesizările primite. 

            „Deși Primăria face eforturi pentru modernizarea localității și pentru asigurarea curățeniei, sunt cetățeni rău voitori. În cursul acestei dimineți au fost incendiați și grav deteriorați mai mulți recipienți de colectare a gunoiului menajer.  Fac din nou un apel la cetățeni să menținem curățenia și bunurile din localitatea noastră!”, adresează primarul lupenean.

  Zona unde a avut loc incidentul, este una destul de famată, deoarece în blocul 74 locuiesc persoane cu lipsă de bun simț, care, mai nou, aruncă și în continuare resturile menajere de pe geam.  Poate că alte amenzi usturătoare ar trebui să fie date celor care uită de regulile de conviețuire în  societate,  sau le place să devasteze bunul public.

Dar cetățenii trebuie să știe că, un individ  care  face  astfel de fapte poate să fie condamnat pentru comiterea infracțiunii de distrugere, care se pedepsește cu amendă și chiar închisoare. Este bine ca cei care identifică astfel de persoane, certate cu legea să anunțe organele de Poliție, fie prin apel la 112 sau la Poliția Municipiului Lupeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: