Continuă lucrările la infrastructura municipiului Lupeni

           Proiectul de reabilitare și modernizare a străzilor și trotuarelor din Lupeni continuă pe Aleea Castanilor și  Cartierul Bărbăteni

Infrastructura municipiului Lupeni se evidenţiează pe zi ce trece. Marele proiect de investiţie, început anul trecut, a ajuns la faza în care lucrările la infrastructură să se desfăşoare în cartierul Bărbăteni şi pe Aleea Castanilor. În zona blocurilor constructorul amenajează aleile, au fost refăcute şi construite scări care duc către principalele intrări în blocuri. Cetăţenii sunt încântaţi că se schimbă imaginea localităţii şi se modernizează cartierele, iar lucrările sunt supravegheate îndeaproape de primarul  Lucian Resmeriţă.

  ”Vrem să transformăm Lupeniul într-un oraș modern, într-un oraș cu drumuri, străzi, alei și trotuare asfaltate, cu parcări și zone verzi corespunzăoare. În acest scop, Primăria municipiului Lupeni va continua și anul acesta cel mai mare program de asfaltare a străzilor și trotuarelor care s-a derulat în orașul nostru în ultimii  ani. Este un proiect ambițios, dar știm cu toții că este și un proiect necesar. Faptul că avem resursele necesare pentru a pune în practică acest program de modernizare a municipiului Lupeni se datorează administrațiilor precedente, care au pregătit documentațiile necesare și care au accesat resursele financiare semnificative de care avem nevoie pentru a putea realiza acest proiect, iar pentru asta le mulțumesc”, a ţinut să precizeze primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: