Flori pentru cele mai dragi fiinţe de pe pământ – FEMEILE

           Luna martie nu reprezintă doar cea de-a treia lună din calendar, ci este şi luna în care se sărbătoreşte cea mai scumpă fiinţă de pe pământ, FEMEIA.

   În România, ziua de 8 Martie mai este cunoscută generic şi sub numele de „Ziua Mamei” şi este ocazia perfectă de a arata tuturor  femeilor  cât de preţioase sunt. Buchetele de flori continuă să fie cel mai inocent mod de a exprima sentimentele profunde purtate în suflet, deci sunt darul perfect pentru această ocazie.

  Cele mai potrivite flori de 8 Martie sunt cele proaspete care anunţă primăvara. Sunt colorate, parfumate şi stimulează simţurile olfactive şi vizuale. Zambilele, freziile, narcisele, toporaşii, lalelele şi iasomia pot fi uşor integrate în buchete senzaţionale ce transmit dragoste şi respect.

Ca în fiecare an, femeile din municipiul Lupeni au fost răsfăţatele zilei. Beneficiind de ajutorul lui Dumnezeu, care a încălzit timpul cu un soare generos, social democraţii lupeneni au ieşit în număr mare pe străzile oraşului pentru a împărţi lalele roşii tuturor doamnelor şi domnişoarelor întâlnite pe stradă. Acestea şi-au găsit în mai puţin de câteva ore, beneficiarele. Că a fost bunică, mamă, tânără sau chiar copilă, femeile lupenence au primit, unele dintre ele cu sfială, acest simbol al recunoştinţei din partea primarului  Lucian Resmeriţă, care le spunea „La mulţi ani, dragele mele, să fiţi iubite şi să fiţi sănătoase. E darul nostru pentru voi!”

Cei mai tineri dintre membrii PSD Lupeni, în fruntea cărora s-a aflat şi viceprimarul Iacob Mesaroş au intrat şi în magazinele aflate în cale, pentru a oferi flori vânzătoarelor şi clientelor, în parcuri, unde se aflau alături de cei mici, mămicile sau bunicile.  Social Democraţii lupeneni au străbătut, la pas, întreg oraşul pentru a aduce un zâmbet şi bucurie în inimile femeilor din localitate.

            „Doresc să le mulţumesc doamnelor şi domnişoarelor din municipiul Lupeni şi din întreaga Vale a Jiului pentru tot ceea ce fac pentru noi, bărbaţii, să le urez multă sănătate, să fie iubite în fiecare zi şi să fie fericite alături de cei dragi. La mulţi ani şi o primăvară frumoasă”, a ţinut să transmită senatorul Cristian Resmeriţă, preşedintele celei mai puternice organizaţii din judeţ şi preşedintele executiv al PSD Hunedoara.(E.D.)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: