Pentru doamne şi domnişoare, mărţişoare din partea PSD Lupeni

            Reprezentanţii Partidului Social Democrat (PSD) organizaţia municipală Lupeni au oferit, pe 1 martie, sute de mărţişoare lupenencelor întâlnite pe stradă, urându-le totodată să aibă parte de o primăvară minunată.

  La acţiunea social democraţilor lupeneni au participat, senatorul Cristian Resmeriţă, primarul Lucian Resmeriţă, inimoşii seniori, alături de mai tinerii lor colegi de partid.

     „Este 1 Martie, astăzi sărbătorim doamnele şi domnişoarele. Dorim să le oferim din partea Partidului Social Democrat câte un mărţişor, să le dorim o primăvară frumoasă, un an bun şi Dumnezeu să le dea multă sănătate şi tot ce îşi doresc. Avem aici o echipă serioasă de tineri şi seniori, suntem reprezentativi, zic eu, pentru PSD, bărbaţi frumoşi, înalţi şi deştepţi”, a declarat senatorul Cristian Resmeriţă, preşedinţele organizaţiei municipale Lupeni.

    Chiar dacă vremea a fost una geroasă, soarele şi-a făcut simţită prezenţa şi a mai  încălzit atmosfera de sărbătoare din oraş. Social democraţii lupeneni au luat la pas tot oraşul, oferind mărţişoare doamnelor şi domnişoarelor. Nu au fost ocolite nici doamnele care s-au aflat la serviciu, în magazine, în bănci, etc.

Gestul a atras lacrimile din ochii bunicuţelor care au apreciat iniţiativa. „Este la noi tradiţia de a oferi ceva în dar, acum în pragul primăverii. Fie că este un ghiocel, un coşar, un semn zodiacal, firul împletit alb cu roşu semnifică victoria primăverii. După cum vedeţi, iarna nu se dă dusă, dar căldura cu care am fost astăzi răsplătite încălzeşte şi gerul de afară. Tradiţiile nu trebuiesc uitate”, a declarat una dintre doamnele întâlnite în Piaţa Cina din Lupeni. (E.D.)

One comment

  1. Ion spune:

    Frumos ! L-as ruga pe domnul senator Cristian Resmerita daca la viitoarea legea a pensiilor se va regasi pentru mineri Legea 155/2016 sa ramana calculul impartiri la 20 . Va rugam foarte mult !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: