Daruri din inimă, de Mărțișor, pentru rezidenții căminului de vârstnici din Lupeni

     Beneficiarii Centrului Egal al Crucii Roşii Române au făcut o surpriză frumoasă de 1 martie, rezidenţilor de la căminul de vârstici din localitate. Din iniţiativa cadrelor didactice voluntare, copiii de la centru au confecţionat felicitări, ghiocei şi lalele din hârtie. Acestea au fost dăruite din toată inima bunicuţelor şi bunicilor care au rămas impresionaţi de gestul „cruciaţilor”. 

Acţiunea, iniţiată de reprezentanţii Centrului Egal, a fost întregită şi de un  „mărţişor ” artistic, cântece de primăvară şi pentru mamă.

   Pe lângă darurile oferite, cei mici şi voluntarii cadre didactice, Melania Nan, Elena Kiss, Mihaela Topor  şi Aniţa Burlacu, seniorii din Lupeni au primit şi câte o ciocolată, care să le „îndulcească” bucuria de a vedea în rândul lor, copii care pot să le fie bunici. În mesajul lor, adresat rezidenţilor din centru, pe felicitarea cu mărţişor au scris „fie ca acest mărţişor să vă aducă odată cu zâmbetele primăverii numai bucurii şi îndeplinirea viselor”.

Iar acest mesaj li se adresează şi tuturor doamnelor şi domnişoarelor, voluntarelor care activează în cadrul Centrului EGAL din Lupeni. Acţiunea se încadrează în calendarul de activităţi în care sunt angrenaţi elevii şi cadrele didactice voluntare. Centrul din Lupeni este etalon pentru rezultatele obţinute de-a lungul timpului, pentru toată activitatea zilnică ce se desfăşoară aici, zilnic, 60 de beneficiari sunt ajutaţi la teme, servesc masa şi sunt antrenaţi în multiple activităţi care au impact şi în comunitate.   Angella Dumitraşcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: