Distracţie la maxim cu ,,Sunete de Munte” şi Cupa COMEXIM în Straja

            Staţiunea Straja va fi luată cu asalt la sfârşitul acestei săptămâni, când, peste 5000 de turişti sunt aşteptaţi la două dintre cele mai importante evenimente cultural sportive: Cupa Comexim şi prima ediţie a festivalului de muzică electronică „Sunete de Munte”. 

Potrivit  înformaţiilor primite din partea organizatorilor, evenimentul muzical prevesteşte primăvara cu un concept inovativ de petreceri cu muzică electronică, la cota 1400. Gazdele acestui festival sunt TeraMontana, Edelweiss Apres Ski şi Club Aviator. În cadrul show-ului, DJ de renume vor face ca munţii Vîlcanului să răsune în ritmurile muzicii tinerei generaţii.

În acest sens, la Straja vor concerta: ROSARIO INTERNULLO, BREKI, DIN SUBSOL, SHOWCASE ALBUI CRISSTIA MOTIV, ROBINSKI STRIGOI, CASIAN SKY şi TZIRI.

Cei care doresc să participe la Competiţia de schi alpin sunt aşteptaţi să se înscrie în ziua concursului, cu cel puţin o oră înaintea demarării lui, pe terasa Montana.

“Se anunţă un weekend plin de distracţie. Avem zăpadă din plin şi credem că voia bună va încălzi atmosfera. Câştigătorii vor fi răspătiţi cu premii. Ne bucurăm că din ce în ce mai mulţi turişti preferă staţiunea noastră, iar astfel de competiţii şi evenimente sunt adevărate cărţi de vizită pentru promovarea zonei Straja”, a precizat Emil Părău, iniţiatorul evenimentelor şi principalul învestitor din staţiunea Straja.

Angella Dumitraşcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: