LUPTE LIBERE – Medalii pentru deveni la un turneu internațional

             La Reghin, în județul Mureș, s-a desfășurat, recent, prima ediție a „Memorialului Voicu Ștefănescu” la lupte libere, competiție la care au participat peste 350 de sportivi de la 23 de cluburi din Moldova, Ungaria și România. Printre cei care au evoluat pe saltele au fost și luptătorii de la CNS Cetate Deva, pregătiți de profesorii Suraj Moravan, Cosmin Văcărașu, Doru Ailincăi și Partenie Matei. Ca de obicei, devenii au avut comportări remarcabile, urcând de 14 ori pe podiumul de premiere.

Astfel, pe primul loc s-au clasat Rareș Drăgan (la categoria de greutate de 100 de kilograme) și Paul Doda (60kg, iar pe pozițiile secunde au fost Sebastian Răzăila (69kg), Andreea Vraci (44kg) și Ștefan Bartalics (32kg), bronz au cucerit Iulia Alexa (35kg), Cristian Bezercu (29kg), Nicolae Roșescu (60kg), Valentin Pănoiu (54kg) Răducu Cojocaru, Ionuț Stoian (ambii 69kg), Marius Mihoci (38kg), Andreea Manea și Francesca Micle (ambele 44kg), iar foarte aproape de podium s-au aflat Samuel Ciuco (38kg), Robert Panta (29)kg,Andreea Bocănici (52kg), Marius Scornea, Laurențiu Logojan (ambii 50kg), Bogdan Buțurcă (55 kg), Andrei Buțurcă (60kg) și George Draia(35 kg), aceștia terminând concursul pe locul al cincilea.

CSŞ Petroşani nu a participat la acestă cupă, dar Gheorghe Răducu preşedintele Asociaţiei Judeţene de Lupte Libere Hunedoara le-a transmis felicitări celor de la Deva pentru rezultatele obţinute. „Noi nu am mai luat parte la acest eveniment, pentru că ne axăm pe alte competiţii cu caracter intrenaţional. Dar au fost alţi sportivi din judeţ care au obţinut rezultate bune şi pe care îi felicit”, a punctat antrenorul de la CSŞ Petroşani, Gheorghe Răducu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: